HTML

VIPRE vírusirtó 400.000 számítógép védelmére

2009.01.29. 10:54 freya-spamblog

A Sunbelt Software, a Windows biztonság szakértője, a héten  bejelentette, hogy az összesen 400.000 számítógép rendszergazdai felügyeletét ellátó Zenith Infotech a VIPRE Enterprise menedzselt vírusirtó és kémprogram-védelmi rendszerét választotta megújuló szolgáltatása alapjául.

A Zenith Infotech Total Desktop Care szolgáltatása a számítógépek teljes távoli felügyeletét megvalósítja, a vírus- és kémprogram-védelemtől a hardver/szoftver leltárokig. A Total Desktop Care több, mint 10.000 vállalat folyamatosan karbantartott informatikai hátterét biztosítja a nap 24 órájában. A nagyon rugalmasan kezelhető és központilag felügyelhető VIPRE Enterprise forradalmian új felépítésével és villámgyors működésével ideális megoldást jelent a több kontinensen található 400.000 végpont átfogó és kompromisszumoktól mentes malware védelmére.

A Zenith Infotech a Sunbelt kiemelkedő pontosságú és megbízhatóságú Ninja Email Security spamszűrő és levelezésvédelmi rendszerét is előnyben részesíti, és sikeresen alkalmazza az ügyfelek Exchange kiszolgálóin az egyéni igényeknek legjobban megfelelő védelemre.

"Örömmel fogadtuk a Zenith Infotech döntését, ami a védelmi rendszerüket a VIPRE Enterprise megbízható alapjaira helyezi" - nyilatkozta Chad Loeven, a Sunbelt Software alelnöke. "A VIPRE történetében ez egy újabb mérföldkő, ami jól szemlélteti a legmodernebb védelmi rendszer alkalmasságát az átfogó és nagy teljesítményű malware védelemre. A megállapodásnak köszönhetően rengeteg új felhasználó élvezheti a VIPRE előnyeit."

A VIPRE Enterprise védelmét, mint szolgáltatást hazai rendszergazdai felügyeletet ellátó cégek is alkalmazzák, a villámgyors, teljeskörű végpontvédelem mellett elsősorban a rendszer nagyon kedvező ára, és a szolgáltatásként elérhető egyedi licenckonstrukciók miatt választják.

Bővebb információ: VIPRE Enterprise antivírus

Szólj hozzá!

Címkék: szolgáltatás malware vírusirtó antivírus infotech sunbelt zenith kémprogram enterprise vipre felügyelt total desktop care

A bejegyzés trackback címe:

https://spam.blog.hu/api/trackback/id/tr39909927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása