HTML

Közép-európai Sunbelt disztribútor lett a Yellow Cube

2008.11.25. 10:49 freya-spamblog

 - hamarosan öt országban indul a szoftverértékesítés-

A Sunbelt Software a mai napon Közép-Európára szóló kizárólagos disztribútori megállapodást kötött a Yellow Cube 2000 Kft.-vel. Az amerikai biztonsági szoftver fejlesztő vállalat ezzel a magyar viszonteladó eddigi kimagasló teljesítményét ismerte el.

„Az európai viszonteladók közül kimagaslik magyar partnerünk teljesítménye.” – mondta John-Erich Mantius, a Sunbelt Software nemzetközi értékesítésért felelős igazgatója a Bécsben aláírt megállapodás kapcsán. Az értékesítési igazgató hozzátette: a gazdasági recesszió ellenére nem számít jelentősebb visszaesésre.

„Az informatikai biztonság nem az a terület, ahol megengedhető a takarékoskodás.” – jelentette ki. A Sunbelt termékeinek képességei és a versenytársak árai miatt inkább bővülő forgalommal és növekvő piaci részesedéssel számol.

„Az informatikai beszerzéseknél minden eddiginél fontosabb lesz a szoftverek teljes költsége, márpedig a Sunbelt kedvező licencmegújítási díjai verhetetlen ajánlatot biztosítanak ügyfeleinknek.” – mondta Mantius.

Öt országban indul új partnerekkel az értékesítés

„Büszkék vagyunk arra, hogy kizárólagosan képviselhetjük a Sunbelt Softwaret a közép-európai régióban.”– mondja Bódis Ákos, a Yellow Cube 2000 Kft. ügyvezető igazgatója. A Sunbelt bizalma töretlen mind a magyarországi, mind az európai piac dinamikus fejlődése iránt, aminek újabb lendületet ad a VIPRE Antivirus+Antispyware vírusirtó megjelenése.

A VIPRE ráadásul hamarosan valamennyi forgalmazó ország nyelvén – így magyarul is – elérhető lesz, az itthoni változat január közepre várható, amely tovább segíti az értékesítést. A szerződés biztosította lehetőséggel élve a Yellow Cube 2000 Kft. két országban máris új partnerekkel végzi a Sunbelt szoftverek értékesítését. Romániában és Moldáviában már működik az új viszonteladói hálózat, hamarosan pedig újabb országokban indul be a Yellow Cube égisze alatt az értékesítés.

„Arra törekszünk, hogy minden országban a már Magyarországon is kínált változatos és széleskörű szolgáltatáscsomagok is elérhetőek legyenek, így például az otthoni felhasználóknak a népszerű családi licenc, cégeknek pedig a Small Business védelmi csomagok minden közép-európai országban elérhetővé válnak.” – teszi hozzá Bódis.

 

További információ és viszonteladói regisztráció: www.yellowcube.hu

A Sunbelt Software-ről
A floridai székhelyű, 1994-ben alapított Sunbelt Software, a Windows-biztonság szakértője, a kémprogram- és vírusvédelem, spamszűrés, archiválás és hálózati biztonsági megoldások területeinek vezető szállítója.

A Yellow Cube 2000. Kft.-ről
A Yellow Cube 2000. Kft. egyéni és vállalati ügyfeleknek fejleszt és kínál biztonságtechnikai szoftvereket. A cég a piacon egyedülállóként magyar nyelvű spamszűrő megoldást fejleszt, továbbá a Sunbelt Software és a Message Partners termékeinek kizárólagos hazai disztribútoraként spamszűrőket, antivírust, kémprogram-eltávolítót és tűzfalat kínál otthoni felhasználóknak és vállalatoknak.

Szólj hozzá!

Címkék: partner közép európa yellow cube sunbelt vipre disztribútor

A bejegyzés trackback címe:

https://spam.blog.hu/api/trackback/id/tr74787367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása