HTML

Új Ninja Email Security: v2.1.4374

2007.12.09. 14:01 freya-spamblog

A napokban megjelent új Ninja Email Security változat több javítást és újdonságot is tartalmaz.

A Cloudmark Authority szűrőmotor külön folyamatba (Windows szolgáltatásba) került, így nagy terhelés esetén is zökkenőmentesebb lehet a szűrés (a Sunbelt Advanced Antispam motor már eddig is külön szolgáltatásként futott). A Cloudmark cartridge 3046.0.23-as változatra frissült (2007. október 26-i motor) így a legújabb spamek ellen is pontosabbá vált a szűrés, a Sunbelt Advanced Antispam szűrő pedig további beállítási lehetőségekkel gazdagodott.

Az új Ninjába az Office 2007 dokumentum formátumokat értelmező SMART™ csatolmányszűrő is bekerült, és több apró hibajavítás is történt az egyes modulokban.

Az új Ninja változatra minden licensztulajdonos díj nélkül frissíthet, a megfelelő változat letölthető honlapunkról: www.sunbelt.hu/ninja.php

Szólj hozzá!

Címkék: spam exchange ninja smart sunbelt új változat cloudmark office 2007 sunbelt advanced antispam

A bejegyzés trackback címe:

https://spam.blog.hu/api/trackback/id/tr44261292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása