HTML

SPAM.blog.hu

Újdonságok spamekről és spamszűrési módszerekről. Kémprogramok, hálózati biztonság, vírusok, károkozók, elemzések, esettanulmányok, Sunbelt és MPP termékhírek.

Rovatok

Legjobb antimalware díjra jelölik a VIPRE Enterprise-t, ami 20-40%-al hatékonyabb vetélytársainál

2008.12.17. 15:03 freya-spamblog

VIPRE Enterprise A Sunbelt egyedülálló kémprogram-eltávolítót is tartalmazó vírusvédelmi rendszerét a neves amerikai SC Magazine az év legjobb antimalware rendszerének díjára jelölte. A VIPRE Enterprise antivírust 600 pályázó közül jelölték az SC Awards 2009 döntőjébe, ahol több mint 30 kategóriában osztanak majd ki díjakat.

"A VIPRE Enterprise az egyik legelismertebb modern vírusvédelem, ezért jelölte a zsűri a díjra. Az IT biztonság világszerte az egyik legfontosabb kihívás a vállalatok és intézmények életében, amelyre olvasóink szerint is olyan cégek, mint a Sunbelt Software, képesek hatékony megoldásokat biztosítani." mondja Illena Armstrong, az SC Magazine főszerkesztője.

A VIPRE vírusirtóval kapcsolatos további hír, hogy egy kutatás bebizonyította, hogy a VIPRE modern felépítésével 20-40%-al hatékonyabb a piac többi vírusirtójánál. A 2008 októberében készült kutatásban 50 kis- és közepes méretű, 30-500 alkalmazottat foglalkoztató vállalat vett részt, amelyben sokan a jelenlegi vírusvédelmük kémprogram eltávolító képességeire panaszkodnak. Az IT Intelligence Corp. tanulmánya angolul olvasható.

Szólj hozzá!

Címkék: kutatás hatékonyság 2009 kkv sc vírusirtó antivírus kémprogram enterprise vipre magazine smb

A bejegyzés trackback címe:

https://spam.blog.hu/api/trackback/id/tr56828117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása