HTML

MPP Core 4.4.4 az ideális Maia Mailguard utód

2008.12.02. 11:52 freya-spamblog

 A héten számos apróbb új szolgáltatással és hibajavítással együtt megjelent az MPP Core 4.4.4. Az MPP Manager webes kezelőfelület is sok új beállítási lehetőséggel bővült, amelyek a kezelőfelületen eddig nem voltak elérhetőek. Segítségével új tartalomszűrő szabályrendszert készíthetünk, vagy épp a beállítási csoportok (rendszabályok) kiválasztását már a levél tartalmától is függővé tehetjük.

MPP Core, az ideális Maia Mailguard helyettesítő

A Maia Mailguard egy kedvelt, ingyenes, nyílt forráskódú levélszűrő rendszer, de fejlesztése már jó ideje leállt, ezért a még a Maiat alkalmazó rendszergazdáknak már ideje új levélszűrő után nézni. Az MPP Core tökéletes helyettesítő, színvonalas váltási lehetőséget kínál minden Maia Mailguard felhasználó számára: ugyanúgy Postfix levelezőszerver mellett működik, kezelőfelülete sokkal kényelmesebb és jóval több szolgáltatást nyújt, az MPP Core levélszűrő pontossága és a rendszer teljesítménye minden szempontból előrelépést jelent. A váltás megkönnyítéséhez az új MPP már lehetőséget biztosít az email címlisták tetszőleges szerkezetű adatbázisból történő beolvasására, így az adatbázis módosítása nélkül válthat az új szűrőrendszerre.

Az MPP Core rendszerről a www.mpp.hu/Core honlapon található bővebb információ.

Szólj hozzá!

Címkék: adatbázis core mpp címlista postfix helyettesítő utód tartalomszűrő maia mailguard

A bejegyzés trackback címe:

https://spam.blog.hu/api/trackback/id/tr1799487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása