HTML

SPAM.blog.hu

Újdonságok spamekről és spamszűrési módszerekről. Kémprogramok, hálózati biztonság, vírusok, károkozók, elemzések, esettanulmányok, Sunbelt és MPP termékhírek.

Rovatok

Sunbelt Személyi Tűzfal Windows Vista-hoz és új VIPRE tesztváltozatok

2008.05.18. 10:16 freya-spamblog

A héten újabb Sunbelt Személyi Tűzfal (korábbi nevén Kerio Személyi Tűzfal) és VIPRE Antivirus+Antispyware tesztváltozatokat adott ki a Sunbelt. Az új SPF beta 4 és VIPRE beta 6 már jelzi, hogy mindkét termék a végső stádiumban tart, a fennmaradó ismert hibák száma gyorsan közelít a nullához. Olvasson tovább az újdonságokért és az ingyenes tesztváltozatokért!

Az új Sunbelt Személyi Tűzfal az alábbi újdonságokat és fejlesztéseket tartalmazza:

  • már Windows Vista alatt is működik (jelenleg még csak 32 bites Windows változatokon)
  • jelentős sebesség növekedés a csomagszűrésben - aktív fájlcserélők és 100 megabites szélessávú kapcsolat mellett sem mértünk jelentős, 1-2% feletti processzorhasználatot
  • teljes áttervezésen esett át a webszűrés is, ami szintén jelentősen gyorsabb és megbízhatóbb lett
  • a tűzfal egyedi HIPS behatolásmegelőző rendszere újabb DLL kódinjektálás támadások hatástalanítására is képes
  • a tűzfal sokkal jobban szerepel a szivárgásteszteken (leaktest)
  • a magyar fordítást teljesen lecseréltük

A népszerű Sunbelt Személyi Tűzfal továbbra is elérhető ingyenes változatban, a beta változat pedig minden szolgáltatással ingyenesen tesztelhető:

SPF beta 4 telepítő letöltése
Regisztrációs kulcs: 44M72-KM9D8-M86EE-E7CM8-C5CEF

VIPRE Antivirus + Antispyware

A Sunbelt CounterSpy utódja, a VIPRE Antivirus + Antispyware egyesített vírus- és kémprogram-védelmi rendszer is már a hatodik tesztváltozatnál tart. A teljesen saját fejlesztésű, több millió dollárból hosszú évek munkájával készülő VIPRE antivírus motor és a világ egyik legnagyobb kémprogram adatbázisával rendelkező CounterSpy egyesítése nagyon pontos, villámgyors védelmet nyújt minden számítógépre.

A VIPRE Antivirus + Antispyware legfontosabb jellemzői:

  • teljesen új antivírus motor, aminek kezdetleges változatát már a CounterSpy 2.5 is tartalmazza
  • teljesen új adatbázis kezelés, ami gyors frissítéseket és keresést tesz lehetővé több milliós vírus és kémprogram adatbázis esetén is
  • a CounterSpy óriási adatbázisával valódi, elismert kémprogram védelem
  • automatikus email szűrés
  • kéretlen rendszerbeállítás-módosítások elleni védelem
  • észrevétlen védelem, nagyon alacsony erőforrás használat: már a tesztváltozat sem használ 10-15 MB-nál több memóriát és 1-2%-nál több processzoridőt

A VIPRE Antivirus + Antispyware filozófiájának lényege, hogy nem egy nagyranőtt biztonsági csomag, hanem egy észrevétlen vírusirtó valódi kémprogram védelemmel - amihez tetszőlegesen választható tűzfal és spamszűrő, hogy mindenki a neki legmegfelelőbb védelmet kaphassa.

A legújabb VIPRE Antivirus + Antispyware tesztváltozat ingyenesen kipróbálható:

VIPRE beta 6 telepítő letöltése
Regisztrációs kulcs: 6TBKF-F5X7C-5FP8K-D66RV-R987G

Szólj hozzá!

Címkék: beta letöltés vírus ingyenes újdonság tűzfal személyi antivirus sunbelt kémprogram counterspy vipre antispyware tesztváltozat

A bejegyzés trackback címe:

https://spam.blog.hu/api/trackback/id/tr19475022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása