HTML

Új partnerlogók segítenek a tájékoztatásban

2008.05.06. 17:53 freya-spamblog

A Sunbelt és MPP termékcsaládokat forgalmazó viszonteladóink mától új, hivatalos partnerlogókat is felhasználhatnak az érdeklődők tájékoztatására:

Sunbelt Software Hivatalos Partner

A Sunbelt Software termékcsalád: Windows biztonságtechnikai specialista tűzfalakkal, kémprogram- és vírusvédelmi termékekkel, egyéni és szerveroldali spamszűrőkkel és vállalati hálózatbiztonsági megoldásokkal.

MessagePartners Hivatalos Partner

Message Partners / MPP termékcsalád: Az MPP prémium spamszűrő márka színvonalas levélszűrést, vírusvédelmet és archiválást nyújt olyan piacvezető szűrőmotorok használatával, mint a Cloudmark és a NOD32.

Az új logók egy viszonteladói csomag részeként érhetőek el, ami a termékcsaládok értékesítéséhez elengedhetetlen logókat, illusztrációkat, adatlapokat, esettanulmányokat, cikkeket és képernyőképeket is tartalmaznak, partnereink és a sajtó képviselői számára egyaránt: a csomag letöltése

Szólj hozzá!

Címkék: sajtó letöltés logó csomag hivatalos partner tájékoztatás mpp sunbelt termékcsalád viszonteladó

A bejegyzés trackback címe:

https://spam.blog.hu/api/trackback/id/tr81457019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása