HTML

Megjelent a CounterSpy 2

2007.02.07. 08:34 freya-spamblog

- a népszerű kémprogram-eltávolító második kiadása a világ első hibrid védelmi rendszerével büszkélkedhet - Az internetes fenyegetések fejlődésével az adatlopó szoftverek, a reklám- és kémprogramok, rootkitek és vírusok egyszerre fenyegetik a világhálóra kötött számítógépeket, míg az egyes károkozók közötti határ fokozatosan elmosódik. A CounterSpy 2 az első hibrid védelmi rendszer, ami az összes károkozó ellen egyszerre nyújt védelmet.

CounterSpy 2

Hibrid technológia A teljesen újratervezett CounterSpy második kiadása jobb mint valaha: a díjnyertes kémprogrameltávolító az új VIPRE™ antivírus technológiával a világ első hibrid, káros programok elleni védelmi rendszerét alkotja. A CounterSpy 2 egyedülálló hibrid megközelítése egy védelmi rendszerben egyesíti az antivírusok sebészi pontosságát és a kémprogramkereső alkalmazások széleskörű eltávolító képességeit. A hagyományos kémprogrameltávolító technológia és az új VIPRE™ antivírus együttes alkalmazásával a CounterSpy 2 megbízható védelmet nyújt az egyre bonyolultabb elektronikus károkozók összes fajtája ellen. A teljesen újraírt hibrid keresőmotor elődjénél lényegesen gyorsabb és hatékonyabb: a számítógép érezhető lassítása nélkül, alacsony memória és processzorhasználattal nyújt megbízható védelmet. FirstScan és az új, kernel szintű Aktív Védelem Az új FirstScan technológia segítségével a CounterSpy 2 a Windows betöltődése előtt, a Windows rendszerhívások megkerülésével képes a károkozók eltávolítására, így a rendszerhívásokat meghamisítani próbáló rootkitek és fejlett kémprogramok nem tudnak rejtve maradni. A CounterSpy 2 kernel szintű Aktív Védelme segítségével a károkozókat indulás előtt képes blokkolni, és a nem kívánatos rendszermódosításokat a károkozó azonnali felfüggesztésével tudja megakadályozni. Vista támogatás A CounterSpy 2 teljes 32 bites Vista támogatással rendelkezik, és az új biztonsági központba automatikusan beépül. A 64 bites operációs rendszerek támogatása a közeljövőben megvalósul, és ingyenes frissítésként lesz elérhető. CounterSpy 2 változatlan áron, ingyenes frissítéssel Az új CounterSpy 2 elődjénél minden területen fejlettebb és hatékonyabb, de a licensz ára nem emelkedett, az aktív CounterSpy előfizetéssel rendelkezők pedig ingyenesen válthatnak az új termékre. A CounterSpy licenszek a webáruházakban és az országos viszonteladói hálózat boltjaiban változatlan áron érhetők el. Bővebb információ: a termék honlapja A Sunbelt Software-ről Az 1994-ben alapított, amerikai székhelyű Sunbelt Software otthoni és vállalati IT biztonságtechnikai szoftverek vezető szállítója: portfóliója tűzfal és kémprogram eltávolító termékektől a hálózatbiztonsági és rendszermenedzsment programokig terjed. Yellow Cube 2000. Kft.-ről A Yellow Cube 2000. Kft. egyéni és vállalati ügyfeleknek fejleszt és kínál biztonságtechnikai szoftvereket, elsősorban spamszűrő és kémprogram eltávolító termékeket. A cég a piacon egyedülállóként magyar nyelvű spamszűrő szoftvert fejleszt, továbbá a Sunbelt Software és a Message Partners termékeinek kizárólagos hazai disztribútoraként a biztonságtechnikai szoftverek széles választékát kínálja otthoni felhasználóktól a nagyvállalatokig.

Szólj hozzá!

Címkék: vista hibrid sunbelt counterspy firstscan

A bejegyzés trackback címe:

https://spam.blog.hu/api/trackback/id/tr20261176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása