HTML

MPP Server Edition v3 újdonságok

2006.09.19. 20:17 freya-spamblog

Hamarosan elkészül az MPP Server Edition v3-as kiadása, amely többek között az alábbi újdonságokkal bővül:
  • a body stripping segítségével az MPP az átmenő levelekből eltávolíthat csatolmányokat, amelyeket későbbi letöltésre egy web vagy FTP szerveren is elhelyezhet. Így a levelezőszerver adatbázisa nem nő feleslegesen (például az átküldött vicces videóktól vagy a nagyobb csatolt dokumentumoktól). A szolgáltatás a magas biztonsági fokú környezetekben is fontos lehet.
  • határértékek megadásával bizonyos események bekövetkeztekor az MPP képes lesz riasztást küldeni: például ha hirtelen kiemelkedően megnő a spam arány vagy a levélforgalom, amelyek külső támadásra utalhatnak. A riasztások ilyen esetekben a támadó IP-ket is tartalmazzák, hogy hálózati szinten is fel lehessen lépni a kártékony gépek ellen
  • LMTP támogatás, amely a hatékonyság és a teljesítmény növelését is segíti, illetve további együttműködési lehetőségeket nyit Postfix, Exim és Sun Java Systems kiszolgálókon.
  • Sun Java Systems Enterprise Server támogatás
Amíg a többi újdonság megérkezik, addig is egy új, teljesen áttervezett kezelőfelületet adtak ki a fejlesztők, ami lényegesen jobban néz ki az elődjénél:

Új MPP Server Edition kezelőfelület

Az új kezelőfelület letöltése

Szólj hozzá!

Címkék: linux spamszűrő mpp body stripping határérték kezelőfelület új változat

A bejegyzés trackback címe:

https://spam.blog.hu/api/trackback/id/tr16261145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása