HTML

Fejlődő archiválás az MPP Core-ban

2008.06.22. 14:15 freya-spamblog

Az MPP Core legújabb változata tovább bővíti az archiválási lehetőségeket, ahogy egy egyre komplexebb, egyre több igényt kielégítő archiváló megoldás is kerekedik az MPP-ből.

Az MPP Core már eddig is többszintű, domainenkénti archívumba és karanténbe volt képes az archiválást és a spamek elkülönítését végezni, ami internetszolgáltatók és hosting cégek számára eddig is ideális LAMP-alapú megoldást jelentett. Az MPP Core kiszolgálók közötti saját Email Store protokoll pedig eddig is lehető tette az időigényes archiválás külön szerverekről történő kiszolgálását, így egy archiváló rendszer több MPP előszűrő közös archivumaként is működhetett.

Az archiváló képességek az új 3.6.2-es kiadásban rugalmas IMAP importálóval bővültek: egyetlen postafiók vagy automatikusan több ezer felhasználó teljes levelezését, vagy csak a kiválasztott mappákat is képes az importáló az archívumba betölteni.

Szolgáltatóknak jó hír, hogy az MPP Core ezen felül már kvóta kezelést is biztosít, amivel felhasználóknént vagy domainenként beállítható az archívum és karantén maximális mérete. Az archiváló rendszer ezen felül automatikus figyelmeztetéseket is küld, amikor a kvóta határhoz közelít egy felhasználó vagy egy domain levelezése.

Az MPP Core egyre bővülő levélkezelő képességeivel nem csak internetszolgáltatók számára hatékony alternatíva. Kis- és közepes cégek számára, kiszolgálónként fix áron érhető el: 50 postafiókig nettó 99.990 Ft-ért nyújt piacvezető spamszűrést, vírusvédelmet, archiválást és minden levélfeldolgozó szolgáltatást, amiről bővebben az MPP Core honlapja nyújt felvilágosítást.

Szólj hozzá!

Címkék: domain email lamp internetszolgáltató levelezés core store kvóta import mpp small business archiváló imap

A bejegyzés trackback címe:

https://spam.blog.hu/api/trackback/id/tr55533591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása