HTML

Teljesen újratervezett MPP kezelőfelület

2008.04.13. 00:41 freya-spamblog

Egy szolgáltatásokban gazdag, nagytudású szoftver lehet áldás vagy átok, attól függően, hogy a rengeteg beállítási lehetőséget napokig kell-e tanulni, vagy pár perc alatt átláthatóak a szolgáltatások. Az MPP pontosan egy ilyen, nagyvállalati igényeket is kielégítő szoftver, és reményeink szerint egyre inkább áldás, mint átok: a több száz beállítási lehetőséget és rengeteg levélkezelő szolgáltatást nyújtó rendszer egy teljesen újratervezett, leegyszerűsített, sokkal átláthatóbb kezelőfelületet kapott.

Új MPP kezelőfelület: archiválás beállítások
új MPP kezelőfelület

A Linux és Mac OS X alapú MPP szűrőrendszert 10 felhasználós irodáktól a 2 millió postafiókot kiszolgáló levelezőrendszerekig széles körben használják, természetesen teljesen eltérő igényekkel és beállítási lehetőségekkel. Az elmúlt években rengeteg tapasztalatot és visszajelzést kaptunk, ami mind hozzájárult a kezelőfelület újratervezéséhez, és vele együtt az MPP teljes megújulásához.

Ha még nem próbálta ki az MPP-t, töltse le a képernyőképeket és nézze meg, hogy az MPP milyen új lehetőségeket ad a vállalati levélkezeléshez. Ha már kipróbálta, de túl bonyolultnak találta a beállításokat, akkor nézze meg újra - egy teljes, beállított VMware virtuális gépet is letölthet, amit csak el kell indítani és rögtön használható az MPP összes szolgáltatása.

További információk: az MPP honlapja

Szólj hozzá!

Címkék: gép új beállítások virtuális mpp kezelőfelület képernyőkép szűrőrendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://spam.blog.hu/api/trackback/id/tr78423210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása