HTML

MPP Message Tracking és új kezelőfelület

2007.12.03. 20:40 freya-spamblog

A már beta változatban tesztelhető, hamarosan megjelenő MPP szerver változatok több újítással büszkélkedhetnek.

A legújabb MPP szolgáltatás a Message Tracking bevezetése, ami az internetszolgáltatók számára segít minden üzenet pontos útját követni és rögzíteni. Az SQL-adatbázis alapú szolgáltatás az MPP minden feldolgozási lépését rögzíti az adott levéllel kapcsolatban, így gyorsan, a naplófájlok áttekintése nélkül előkereshető a levél története. A Message Tracking teljesítményét a fejlesztők egy kiszolgálón napi több millió levél naplózására tervezik.

Az új beta kezelőfelülete is teljesen átalakult: a Webmintől megszabadított adminisztrációs felület még könnyebben telepíthető, és elrendezése/menüszerkezete is átalakult. Az MPP egy teljesen új termékké vált az új kezelőfelület használatával, reméljük egyszer ki tudjátok próbálni!

Továbbra is minden észrevételt szívesen veszünk a fejlesztésekkel, beta változatokkal kapcsolatban!

Szólj hozzá!

Címkék: beta mpp message tracking webmin

A bejegyzés trackback címe:

https://spam.blog.hu/api/trackback/id/tr34261290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása