HTML

MP3 spam: már meg is hallgathatjuk

2007.10.18. 08:46 freya-spamblog

Ismét egy új spam típussal találkoztunk, mégpedig jelen esetben egy MP3 fájlban tárolt gépi felolvasó hangja buzdít tőzsdei részvény vásárlására:

Spam és MP3

A robothang röviden ismerteti a kiszemelt cég fényes jövőjét, majd többször lebetűzi a vásárlandó részvény kódját. Ha másért nem, de legalább az első "hangos" tőzsdei spamért számíthatnak valamekkora sikerre. Aki kiváncsi rá, a küldött "horkolás" nevű MP3-at meghallgathatja itt is.

1 komment

Címkék: spam mp3 tőzsde

A bejegyzés trackback címe:

https://spam.blog.hu/api/trackback/id/tr30261252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yellow Cube blog » Bejegyzések » Megjelent az MPP Desktop Ultimate · http://spamblog.hu/2007/10/19/megjelent-az-mpp-desktop-ultimate/ 2007.10.19. 08:19:18

[...] Minden a spamszűrésről és a kémprogramokról: hírek, módszerek és megoldások « MP3 spam: már meg is hallgathatjuk [...]
süti beállítások módosítása