HTML

Újabb rangos címet nyert el a Sunbelt Ninja

2007.02.13. 10:36 freya-spamblog

- A Legjobb E-mailszűrő Program díjat ítélték a Ninja-nak - A neves amerikai SC magazin tizedik, jubileumi közönségszavazásán a lap olvasói a Sunbelt Messaging Ninja spamszűrőnek ítélték a Legjobb E-mailszűrő Program díjat. Ezzel tovább nőtt a Ninja elnyert rangos díjainak száma, amelyek végigkísérik a közkedvelt spamszűrő sikertörténetét. SC Magazine 2007 Awards WinnerA Secure Computing (SC) Magazin olvasói és meghívott szakmai zsűrije immár tíz éve választják meg a legjobbnak ítélt biztonságtechnikai szoftvereket és megoldásokat. A neves IT biztonsággal foglalkozó szaklap olvasóinak az idén húsz kategóriában közel 400 program közül kellett kiválasztaniuk az általuk legjobbnak ítélt szoftvert. A Sunbelt Messaging Ninja-ra több mint 9.000 szavazat érkezett. „Napjainkban sajnos egyre gyakoribb az adatlopás és növekszik az adatokkal történő visszaélések száma, ezért kiemelt szerepük van az IT-biztonsággal foglalkozó cégeknek.” – mondta az SC magazin főszerkesztője, Illena Armstrong a San Franciscoban tartott RSA konferencia gálaestjén. „A Sunbelt Software megtiszteltetésnek veszi, hogy az olvasók és az IT-szakértők egyaránt a Ninja-t választották a legjobb spamszűrőnek.” – mondta Alex Eckelberry, a Sunbelt Software elnöke. „A Ninja teljes körű spam-, vírus- és kémprogramszűrést biztosít a Microsoft Exchange kiszolgálók számára, a robusztus többrétegű szűrőrendszer pedig az adathalászattal szemben is megbízható védelmet nyújt.” – tette hozzá. Az SC Magazin olvasói díjával tovább nőtt a Ninja elismeréseinek száma, a program 2006 júniusi megjelenése óta több neves díjat begyűjtött: a Windows IT Pro magazin olvasói 2006-ban a rendszergazdák kedvenc levélszűrőjévé választották, míg a SearchExchange.com zsűrije az Év Szerverbiztonsági Terméke kategóriában díjazta.

WinIT Pro 2006 Readers’ Choice SearchExchange.com Products of the Year

„Mindössze néhány hónap alatt ennyi neves elismerést még egyetlen termékünknek sem sikerült begyűjtenie, ezért nagy érdeklődéssel figyeljük a spamszűrő sikertörténetét. Magyarországon is egyre többen döntenek a Sunbelt Messaging Ninja mellett: a próbaváltozatot feltelepítők több mint 90%-a dönt végül a licenszvásárlás mellett.” – mondta Bódis Ákos, a Ninja magyarországi képviseletének, a Yellow Cube Kft.-nek ügyvezető igazgatója. További információ: a Sunbelt Messaging Ninja honlapja A Yellow Cube 2000. Kft.-ről Yellow Cube 2000. Kft. egyéni és vállalati ügyfeleknek fejleszt és kínál biztonságtechnikai szoftvereket, elsősorban spamszűrő és kémprogram eltávolító termékeket. A cég a piacon egyedülállóként magyar nyelvű spamszűrő szoftvert fejleszt, továbbá a Sunbelt Software és a Message Partners termékeinek kizárólagos hazai disztribútoraként a biztonságtechnikai szoftverek széles választékot kínálja otthoni felhasználóktól a nagyvállalatokig.

Szólj hozzá!

Címkék: exchange ninja spamszűrő sunbelt yellow cube sajtónyilatkozat secure computing

A bejegyzés trackback címe:

https://spam.blog.hu/api/trackback/id/tr42261180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása