HTML

Spamszűrővel az adathalászat ellen

2006.12.08. 10:48 freya-spamblog

MPP Desktop logó Az MPP Desktop spamszűrő mindegyik adathalász támadás ellen védett. Az elmúlt napok Raiffeisen Bank, Erste Bank, Szigetvári Takarékszövetkezet és OTP Bank nevében kiküldött adathalász levelei ellen az MPP Desktop spamszűrő hibátlan védelmet nyújtott, és mindegyik adathalász kísérletet kiszűrte a felhasználók postafiókjaiból.

Magyarországot eddig többé-kevésbé elkerülték az adathalász támadások, és az angol nyelvű levelek eddig nem bizonyultak megtévesztőnek a felhasználók többsége számára. A magyar nyelvű adathalász támadások számának hirtelen megugrásával viszont a felhasználóknak egy újabb, minden korábbi kéretlen levélnél veszélyesebb fenyegetéssel kell szembenézniük: itt nem csak bosszantó kéretlen reklámlevelekről van szó, hiszen ha sikerül a banki belépési adatainkat csalóknak kiadnunk, komoly anyagi kárral is szembesülhetünk.

Az MPP Desktop spamszűrő szolgáltatás az integrált Cloudmark Authority és MailShell SpamCompiler anti-spam motoroknak köszönhetően az adathalász támadásokat megjelenésük pillanatában képes volt azonosítani és megbízhatóan kiszűrni. A Cloudmark SpamNet hálózat a napi több, mint 3 milliárd levél szerkezetének folyamatos elemzésével a világ egyik legnagyobb levélszűrő rendszerét biztosítja, ami a hasonló adathalász és spam támadásokat rögtön a kitörést követően, néhány száz hasonló szerkezetű levél szétküldése után már megbízhatóan detektálni tudja.

Ahogy az adathalász támadásokhoz is gyorsan és könnyen tudott alkalmazkodni a vállalati környezetben már bizonyított rendszer, az MPP Desktop kezdeti céljának megfelelően továbbra is átfogó levélszűrést biztosít minden új, e-mailben érkező fenyegetés és károkozó ellen.

Szólj hozzá!

Címkék: bank otp erste spamszűrő raiffeisen adathalászat mpp desktop cloudmark mailshell spamnet

A bejegyzés trackback címe:

https://spam.blog.hu/api/trackback/id/tr83261159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása