HTML

Bárki kipróbálhatja a CounterSpy 2.0-t

2006.09.24. 18:15 freya-spamblog

A Sunbelt elérhetővé tette a hamarosan kiadásra kerülő CounterSpy 2.0 publikus beta változatát. Már a beta is sokkal gyorsabb és jóval kevesebb erőforrást használ mint elődje, az Active Protection okosabb lett, és az új FirstBoot technológia már a rootkitek ellen is védelmet tud nyújtani. A további lényeges újítások:
  • teljesen újratervezett és újraírt keresőmotor
  • új heurisztikus motor
  • továbbfejlesztett rendszerindításkori eltávolító
  • új rendszerindításkori kereső
  • új Active Protection rendszermag szintű meghajtóprogramokkal
  • továbbfejlesztett grafikus kezelőfelület
  • inkrementális adatbázis frissítés
Az új CounterSpy 2.0 jelenleg Windows 2000/XP Professional, Home, TabletPC és Media Center változatokon működik. A béta programban való részvételhez először a Sunbelt Beta fórumán lehet ingyenesen regisztrálni, majd felvételt kell kérni a "CounterSpy 2.0 Limited Beta" csoportba. A jóváhagyás után azonnal letölthető és telepíthető a legújabb CounterSpy változat (amihez a Sunbelt természetesen licenszkulcsot is biztosít, de a program a korábbi CounterSpy licenszekkel is zavartalanul használható). A beta tesztelés végeztével a Sunbelt a legaktívabb fórumozóknak ajándék 1 éves CounterSpy licensszel köszöni meg a hasznos részvételt.

1 komment

Címkék: beta sunbelt aktív védelem counterspy

A bejegyzés trackback címe:

https://spam.blog.hu/api/trackback/id/tr7261147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freya-spamblog · http://spamblog.hu 2006.09.26. 09:09:09

A CounterSpy 2.0 Beta letöltéséhez ne itt regisztrálj, hanem a Sunbelt Beta fórumán! Kattints a címre: http://beta.sunbelt-software.com/index.php A regisztráció után a Usergroups fülre kell kattintani, és ott kiválasztani a "CounterSpy Consumer 2.0 Limited Beta" csoportot. Miután jóváhagyták a tagságot, a főoldalon alul megjelenik a csoport neve és a hozzá kapcsolódó fórumtémák - innen már letölthető a legfrissebb programváltozatot.
süti beállítások módosítása